Vila contemporană Costa d’en Blanes pe insula Mallorca

O casă privată pe o insulă frumoasă este ceea ce visează mulți oameni. Dar pentru unii dintre noi, aceasta este doar realitate. De exemplu, proprietarii acestei frumoase case se pot bucura de peisajul și vremea uimitoare de fiecare dată când își vizitează proprietatea luxoasă aflată pe insula mediteraneană Mallorca.

 

Vila are un total de cinci dormitoare și patru băi repartizate pe două niveluri. Etajul principal poate fi accesat printr-un lift de sticlă sau o scară, frumos iluminată și cu vedere panoramică. Apoi ajungeți într-un spațiu deschis care conține bucătăria și o sufragerie mare, precum și camera de zi. Zona de living este modernă și elegantă și are un șemineu frumos. La același etaj există, de asemenea, o baie de lux și o piscină infinită iluminată cu terasă.

 

Nivelul superior conține suita master și restul de trei dormitoare. Acesta este un spațiu mai privat conceput pentru relaxare și timp intim. La parter există un apartament separat, cu intrare proprie și acces la exterior. Această zonă poate fi utilizată ca spațiu pentru oaspeți. Casa are, de asemenea, un nivel demisol care include o sală de gimnastică și un depozit. Subsolul servește ca garaj care poate găzdui până la patru mașini.

 

Această casă uimitoare are, de asemenea, încălzire prin pardoseală, precum și sisteme audiovizuale interioare și exterioare, astfel încât toată lumea să aibă timpul din viața lor fără niciun inconvenient. Proprietatea este într-adevăr foarte frumoasă. Este o casă de vacanță de lux, dar ar fi, de asemenea, un loc ideal pentru a vă petrece întreaga viață. Situată într-o zonă liniștită, vila oferă intimitate, împreună cu vederi spectaculoase la mare.

 

Related Posts