Un studio de 25 de metri pătrați, cu un interior foarte organizat și elegant

Atunci când alegeți un apartament nou, dimensiunea este un criteriu important care influențează decizia voastră. Majoritatea oamenilor nici nu s-ar gândi să cumpere un studio pur și simplu pentru că este prea mic. Este adevărat că poate fi mic, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că nu va fi suficient spațiu în interior pentru a vă simți confortabil. Totul depinde de modul de decorare.

 

Acest exemplu va arăta că chiar și un studio mic, care măsoară doar 25 de metri pătrați, poate părea spațios și aerisit. După cum puteți vedea aici, decorul este simplu. Este cea mai bună soluție în astfel de cazuri. Ar trebui să includeți doar în decor piesele de care aveți nevoie și pe care le folosiți. O altă soluție excelentă este să aveți mobilier multifuncțional și modular.

 

În cazul acestui apartament, au fost utilizate mai multe strategii pentru a face să pară spațios. În primul rând, decorul este foarte simplu. De asemenea, totul este foarte frumos organizat. Fiecare obiect mic are locul său și există obiecte împrăștiate peste tot. De aceea, aveți nevoie de mult spațiu de stocare.

 

De asemenea, paleta de culori este foarte importantă în acest caz. Acest studio are o paletă cromatică bazată pe nuanțe neutre precum alb, gri și negru. Pereții sunt albi și creează iluzia unui spațiu mai mare. Cu toate acestea, fiecare cameră are un indiciu de culoare. În cazul dormitorului, de exemplu, observați acel mic punct galben de pe pernă sau acea pernă cu accent violet. Sunt accente mici, dar sunt exact detaliile de care decorul are nevoie pentru a fi elegant.

 

Related Posts