Uimitoare casă de țară

Această uimitoare casă la țară este un memento excelent că, dacă locuiți în mediul rural, va trebui să vă asigurați că locuința dumneavoastră vă oferă priveliști remarcabile ale împrejurimilor. Casa, proiectată de un arhitect inovator, se găsește într-o frumoasă zonă rurală. Veți observa imediat că fiecare cameră din interior, chiar și baia, are o fereastră destul de mare pe cel puțin un perete. Toate se deschid, dezvăluind o vedere magnifică asupra peisajului rustic. 

Designul acestei case de țară este perfect simplu. Există decorațiuni minime pe pereți, iar mobilierul și corpurile de iluminat fac foarte mult din munca în departamentul de decor. Chiar și dormitorul pe care îl vedeți pare să aibă doar un pat în el, orientat spre fereastra mare și deschisă și câteva coșuri sau containere de depozitare. Cu toate acestea, acest lucru demonstrează doar necesitatea unui decor minimal în această casă. 

 

Un lucru care ne place în special la această casă de țară este integrarea pieselor moderne cu mobilierul de epocă și structura rustică a casei. Bucătăria este un exemplu minunat în acest sens. Blatul, dulapurile și picioarele setului de masă sunt toate realizate dintr-un metal, în timp ce decorul și recipientele mici de depozitare care acoperă rafturile sunt toate destul de vechi ca aspect și, în general, foarte vintage. 

 

Vedeți această temă jucându-se de câteva ori cu dormitorul copiilor; o piesă de mobilier sau un cufăr va fi în același metal. Este un lucru atât de simplu de făcut, dar atât de genial în același timp în designul unei reședințe. Aceasta este casa perfectă la țară; are tot ceea ce ați avea nevoie și este absolut adorabilă. Peisajele pe care casa le oferă sunt absolut fascinante. 

Related Posts