Reședință de grădină sofisticată în Germania

Această casă este complet sofisticată, dar contemporană. Este o reședință decomandată construită pe un imens teren de grădină. Casa are o suprafață de 350 km pătrați și include totuși toate caracteristicile esențiale. Există două retrageri independente proiectate ca două clădiri individuale cu intrări separate, camere de pat, birouri și băi.

Aceste retrageri sunt legate de o zonă comună impresionantă, cu living și zonă de luat masa. Pe lângă exteriorul exotic, merită menționat și interiorul casei. Interiorul casei a fost îmbunătățit cu mobilier confortabil și mobilier uimitor.
Este o casă foarte frumoasă și modernă. Are un design foarte frumos, atât din punct de vedere al designului exterior, cât și al decorului interior. Fiecare cameră are un aspect specific, o atmosferă și un decor diferit. Dar ceea ce toți împărtășesc în comun este stilul modern și simplu. Este frumos modul în care toate materialele și modelele funcționează împreună și formează o imagine completă și echilibrată. Și toate culorile diferite funcționează împreună pentru a forma imagini complementare și colorate.

Este un design frumos, modern și elegant și, de asemenea, elegant. În plus, locația este frumoasă și priveliștea este, de asemenea, destul de interesantă. Îmi place foarte mult designul exterior. Forma casei este foarte simplă, dar are totuși ceva special. Și restul reședinței este special. {Jens Casper & Sören Hanft}

Related Posts