O casă visătoare pentru toți iubitorii de natură

Imaginați-vă o casă de țară frumoasă, curată, cu suficiente capcane ale unei case moderne pentru a-i menține pe ocupanți confortabili. Acum imaginați-vă că această casă se află într-un mediu natural frumos, care a fost adaptat pentru a oferi divertisment și relaxare. Aceasta este ceea ce această casă de vis are de oferit. Una dintre cele mai atractive caracteristici ale acestei case este spațiul exterior. Amestecul bogat de elemente vechi și noi arată o apreciere pentru trecutul care locuiește în armonie cu dragostea pentru modernitate. 

 

Ideea unui spațiu de locuit în aer liber este în sine îmbibată de istorie. Canapeaua pe bază de răchită se află pe o zonă pavată cu plăci de exterior frumoase și moderne. Pernele luminoase și multicolore oferă confort, dar ajută și la compensarea decorului spațiului din casă. Interiorul acestei case de vis este accesat din față de un foaier care se deschide treptat într-o zonă de living primitoare. Canapelele sunt aranjate pentru a înconjura o masă din centrul sălii și pentru a da spre un șemineu tradițional. Fereastra de lângă șemineu permite o vedere a spațiului natural frumos care învăluie această casă de vis. 

Pentru cei care ar dori să rămână cu ochii pe această fereastră ore în șir, există un spațiu de relaxare victorian (care, de asemenea, funcționează ca o unitate de depozitare) chiar sub pervazul ferestrei. O vedere uluitoare este accesată prin ușile zonei de zi. Ușa deschisă încadrează o imagine a lanțurilor muntoase din jur, a văii, a florei și a faunei și a mării nu atât de îndepărtate, care calmează ochiul și relaxează sufletul. 

 

Privirea în jos din dormitor la frumoasa priveliște de afară nu trebuie să fie deloc un lux. Camera are două uși din lemn cu panouri duble, care facilitează o vedere amplă a peisajului. În plus, ușile permit accesul la un balcon de unde privitorul se poate bucura de o vedere și mai bună. 

 

Mobilierul camerei se amestecă cu mediul natural, deoarece acestea sunt în principal din lemn. Chiar și tijele de care atârnă perdelele au un finisaj din lemn. Este greu de imaginat cum orice iubitor de natură ar putea rezista chemării de a face din această casă de vis propriul lor loc de ședere. Te încurajează să te îndrăgostești de natură mereu.

Related Posts