O casă minunată

Această casă minunată este înconjurată de grădini luxuriante și flori frumoase. Are mai multe zone de relaxare exterioare și un interior minunat și confortabil. Prima zonă de relaxare în aer liber are o masă din lemn și scaune din răchită. Pernele albe și pernele cu dungi maronii și albe completează scaunele. 

 

Grinzile mari de lemn închis la culoare sunt atașate la casă și acoperă curtea, producând un adăpost de soare. Următoarea terasă poziționată pentru a vedea priveliștile expansive, are patru scaune din răchită. O masă simplă din lemn și două scaune completează spațiul. Grinzile mari din lemn oferă umbră și accente de culoare, ce sunt furnizate în principal prin combinația de roșu și alb murdar. A treia zonă de patio are o masă detaliată din metal și scaune complementare. Pernele și pernele albe completează, de asemenea, zona de relaxare pentru acest spațiu. Nu are acoperire, dar are o mulțime de flori, plante și copaci, pentru răcire. 

Într-o zonă de intrare, exteriorul din piatră, pardoseala din gresie și ușile mari din lemn, fac un spațiu frumos. O bancă și numeroase ghivece cu flori completează spațiul, ridicându-l la pitoresc. Bucătăria de luat masa are o masă rotundă frumoasă, însoțită de două scaune. Rafturile deschise, sertarele și dulapurile albe oferă spațiu de depozitare. Placa din spate este folosită deasupra aragaz și chiuveta de piatră frumos supradimensionată. Ușile franceze se deschid către una dintre numeroasele zone în aer liber din această casă minunată. 

 

Sala de mese are grinzi din lemn natural, scaune din răchită și o masă lungă dreptunghiulară din lemn. Peste masă, atârnă un candelabru decorat cu cristale superbe. Ușile franceze și perdelele lungi aliniază pereții acestei camere, lăsând lumina naturală să strălucească și să intre. Această casă de vis este un spațiu decadent, bogat în natură la exterior și cald și reconfortant în interior; pur și simplu minunat.

 

Related Posts