O casă micuță, cu un impact mare

Lucrurile uimitoare pot veni cu adevărat în pachete mici, așa cum se dovedește cu ușurință această mică casă scandinavă. După ce au fost luate în considerare intrarea și bucătăria, au mai rămas doar 17 metri pătrați pentru restul spațiilor de locuit, inclusiv dormitorul. Asta nu este mult într-un apartament, dar cu puțină creativitate, soluțiile spațiale mici au fost executate perfect. 

Nu numai că este un apartament mic, dar are și o formă ciudată, cu intrarea centrală și înclinată. În totalul apartamentului de 35 de metri pătrați, bucătăria și sala de mese ocupă aproape jumătate din spațiu și sunt situate la dreapta față de intrare. Ca orice design minuscul de bucătărie, cea mai bună idee este să eliminați dulapurile de perete, pentru a deschide linia de vedere. 

 

Cărămida expusă este afișată în locul acesteia și depozitarea este reprezentată în dulapuri înalte, negre, pe peretele opus. O masă de bucătărie cu înălțime de bar servește ca zonă de luat masa, precum și spațiu suplimentar de blat, care se află sub o lampă modernă, de dimensiuni superioare, de culoare aurie. 

 

Podeaua neagră solidă din gresie din bucătărie continuă în zona de intrare și baia micii case, dar apoi se oprește în timp ce intrați în camera de zi și în dormitor. Aici, o culoare neagră similară este continuată, dar sub formă de pardoseală din lemn, care creează un element de pământ pentru interiorul altfel alb. 

 

În acest moment a mai rămas doar o cantitate mică de metri pătrați, dar încă o încăpere privată trebuia stabilită pentru dormitor. Designerii au instalat inteligent un perete de geamuri de sticlă de unde puteți accesa patul de la două uși. Designul ramei metalice întunecate care ține geamurile de sticlă creează un bloc vizual suficient pentru a da iluzia de intimitate. 

Related Posts