O casă eclectică

Cât de mult stil și intrigă puteți încadra în 95 de metri pătrați? Se pare că multe. Tot ce trebuie să faci este să devii creativ și să nu arăți frică în fața unei provocări. Această casă eclectică deține o serie de stiluri, totul, de la note moderne la delicatese din lumea veche, poate fi găsit folosit în întreaga locuință

Un perete curbat din cărămidă expusă stă ca fundal al micului colț de mic dejun și este singura atingere de cărămidă din tot interiorul. Restul suprafeței peretelui constă din alb solid și este transportat în toată casa eclectică în stil scandinav. Același colț de mic dejun nu este altceva decât o bancă construită la comandă și câteva scaune moderne și elegante. Dar priveliștea de dimineață cu vedere la terasă este superbă. 

 

Urmați pardoseala din lemn vopsit și sunteți adus în bucătăria dulce, în stil rustic, completată cu dulapuri vopsite în tonuri de alb și gri. Marmura de Carrara finisează blaturile, iar aparatele din oțel inoxidabil dau nota modernă a acestei locuințe. 

 

Mergând mai departe, găsim camerele mai private, cum ar fi dormitoarele și o zonă de birou la domiciliu. Un dormitor conține un set de paturi supraetajate, care amândouă privesc printr-o fereastră mare spre vedere la orașul de mai jos. Fidel designului interior în stil scandinav, bucătăria și dormitoarele sunt ținute împreună de o combinație mare de sufragerie, separată de toate. Camera în sine este una dintre cele mai mari și are mobilier cu stil, cum ar fi spătarele luminoase ale patului și un set de masă cald, din lemn. Pereții prezintă un tapet neted, imprimat într-un model auriu și maro și accentuează interiorul alb strălucitor al restului.

Related Posts