O cameră de zi în stil scandinav visător

Un interior alb pe alb pare puțin plictisitor, nu-i așa? Dar această afirmație nu ar putea fi mai departe de adevăr cu acest living în stil scandinav! Când utilizați o paletă cromatică neutră, cum ar fi albul, trebuie să fiți creativi cu accesoriile, sau pur și simplu să mergeți până la capăt și să creați un interior de vis, plin de texturi albe curate și decor minimalist. 

Proprietarul de locuință a călătorit prin lume și a colectat fragmente de cultură, stil și inspirație. Acum, locuind într-o casă frumoasă, a luat acele colecții lumești și le-a aruncat peste tot. Camera de zi luminoasă, deschisă, aerisită, în stil scandinav, este în principal albă, în mod normal. Tavanele înalte se ridică deasupra și un covor de epocă a împământat totul dedesubt. 

 

Decorul se așază cu fața către o fereastră paladiană imensă, care extinde întregul perete exterior, iar mobilierul modern, scăzut, este așezat peste tot. În afară de covorul albastru, singurul lucru care dă ușurare interiorului în mare parte alb este utilizarea de negru și metalic în structura unora dintre piesele de mobilier și a lămpilor suspendate, care atârnă deasupra mesei adiacente zonei de socializare. Câteva plante adaugă un pic de viață spațiului și înmoaie liniile puternice și contrastele de alb și negru.

Related Posts