O cabană de lemn frumos renovată

Aceasta este o cabină din lemn cu 60 de metri pătrați de spațiu de locuit, situată într-o zonă frumoasă și rustică. Creată de o companie de arhitectură, această frumoasă casă este realizată din diferite materiale reciclate, inclusiv lemn de hambar și tablă ondulată. De asemenea, folosește metode și sisteme ecologice, precum aerul condiționat fără conducte. 

 

Exteriorul acestei cabane cu un etaj este absolut superb, cu uimitoarele sale uși din lemn, tablă ondulată și uși turcoaz. Ne place modul în care culorile lemnului și ușile interacționează între ele. Are o formă dreptunghiulară, un pridvor neacoperit și un pridvor închis. Pe veranda descoperită, un scaun turcoaz și o masă de epocă stau, completând designul exterior și oferind un spațiu de relaxare. 

Interiorul acestei cabane confortabile din lemn se mândrește cu un plan deschis, ferestre mari și continuarea lemnului și staniu recuperate. Bucătăria are dulapuri fabuloase, cu butoane detaliate pentru dulap, o chiuvetă elegantă și scaune superbe argintii. Există două insule diferite în acest spațiu. Acestea creează niveluri minunate, adăugând varietate și interes. 

 

Camera de zi este încântătoare, cu accente roșii îndrăznețe, șezlong din piele maro, scaun gri și covor. Opera de artă de deasupra televizorului este absolut uimitoare și se leagă de schema de culori a camerei. Culorile folosite în acest spațiu confortabil sunt o atingere neașteptată, dar minunată. 

 

Dormitorul din această cabană din lemn este simplu și frumos. Lemnul uluitor este minunat afișat în spatele patului. Culorile care o străbat sunt absolut uimitoare, iar pătura turcoaz și superba operă de artă o completează frumos. Ne place iluminarea neagră de pe perete, este suficient doar pentru a evidenția designul și nu ne îndepărtează cu nimic de fantasticul hambar. O fereastră se deschide spre veranda închisă a casei, permițând luminii naturale să intre în spațiu. 

Related Posts