Micul apartament scandinav este impresionant

Farmecul unic al stilului scandinav este capacitatea sa de a comunica rafinamentul prin simplitate – atât estetic, cât și funcțional. Și dacă acest lucru pare o ambiție prea înaltă, iată un alt design de apartament pentru a ilustra modul în care se face. Mări dezinhibate de siluete albe, senzuale, în linii îndrăznețe de culoare și multă lumină naturală – și iată! Aveți la dispoziție mai mult decât un spațiu și un timp. Aveți o plăcere arhitecturală de neegalat de care să vă bucurați. 

De data aceasta este într-un design pentru un mic apartament, amenajat în stil scandinav. Spațiile deschise minunate, redate cu reținere și considerație modernistă tipică, dar dezvăluind informalitatea relaxată, vă întâmpină în această casă uimitoare. Albul oferă o pânză pentru viața și vremurile acestui mic apartament scandinav și al ocupanților săi, reunind spectrul individualităților, ideilor și ambițiilor într-o armonie fluidă. 

Petele de culoare sunt introduse prin accent, element și accesorii, punctând fundalul aparent nesfârșit într-un mod distractiv și binevenit. Abordarea aduce, de asemenea, un dinamism clar acestui spațiu, pe măsură ce decorul se schimbă și se adaptează cu mișcările stilului de viață și elementele din interiorul locuinței. Suavă și elegant, aceasta este o casă care nu arată doar bine; face ca tot ce se află în ea să strălucească, de asemenea!

Related Posts