Idei de apartamente la mansardă

Mansarda este una dintre zonele din casă care nu primesc la fel de multă dragoste ca toate celelalte zone. Genul său misterios și izolat, cu podea care scârțâie, crește imaginația multor copii, care se întreabă ce ar putea conține. Ca adult, mansarda este pur și simplu un loc de depozitare suplimentară care încurajează fenomenul ascunderii unor obiecte de la vedere. 

Din fericire, în prezent mansardele sunt văzute într-o lumină nouă, datorită ideilor de apartamente la mansardă pe care această casă ajută să le inspire! Această casă arată că ideile de apartamente la mansardă se pot aplica și caselor mai mici, măsurând la un total de 92 de metri pătrați. În plus, dacă nu știți cum să decorați un apartament la mansardă, puteți obține cu siguranță și câteva sfaturi din această locuință

 

Acest apartament maximizează iluminarea cu pereți texturați minimalisti și iluminare amplă. Schemele de culori neutre din întreaga casă apar într-un echilibru strălucitor, care creează contraste deosebite cu pereții și modele diferite, în același timp. Pentru a completa decorul, veți obține o senzație de varietate contemporană și confortabilă. Nu este nevoie de un apartament mare, când puteți profita de spațiul mansardei!

 

Related Posts