Grinzi de lemn și tonuri de bijuterii: o casă rustică

Piatra, teracota, grinzi de lemn și un plan deschis sunt elementele acestei case rustice. Exteriorul acestei case are o cantitate substanțială de spațiu în aer liber, inclusiv o zonă de luat masa acoperită cu copertină. Are jaluzele de culoare verde închis care arată excelent pe fondul pietrei și capătă culoarea naturii înconjurătoare. 

 

Plăcile de teracotă sunt folosite pentru pardoseală în această casă rustică, iar grinzile de lemn simetrice acoperă fiecare tavan din fiecare cameră, inclusiv în baie. Zona de ședere are un șemineu din piatră cu mici lucrări de artă pe poliță. În fața șemineului, există o măsuță de cafea și un scaun cu maro, crem și roșu. Lângă șemineu se află o masă din lemn de culoare deschisă, cu spațiu de depozitare. Oglinzile, încadrate în detalii de aur închis, sunt așezate îngrijit pe masa de depozitare. 

Culorile calde și pământii sunt folosite cu generozitate în tot spațiul. Zona de zi are două canapele mari albe și două scaune de culoare neutră. O masă albă din lemn de pin stă în mijloc, iar pe fiecare scaun sunt așezate o pernă mov și o pătură decorativă indigo. Scaunele sunt orientate spre două ferestre mari, cu o pictură roșu aprinsă, modernă, în mijloc. 

 

Zona de luat masa are o masă mare, din lemn de culoare închisă, cu scaune de luat masa crem și răchită. Deasupra mesei, există două lumini frumoase din sticlă, care amintesc de piese din cristal. Ferestrele au perdele lungi, albe, și două opere de artă simple sunt așezate pe perete. În bucătăria acestei case rustice, pe insulă sunt așezate scaune din lemn de culoare închisă. Toate dulapurile sunt albe, iar blaturile și spatele sunt din piatră gri. Baia este plină de nuanțe neutre, roz și violet. Are blaturi de marmură maro deschis, dulapuri albe și rafturi încorporate. O casă rustică simplă, superbă și strălucitoare.

Related Posts