Frumoasa mansardă

Această uimitoare casă la mansardă, ascunsă într-un cartier select al unui oraș, redefinește nu numai ce este o mansardă, ci și ce ar putea și ar trebui să fie un spațiu de locuit. Este atât de minunat de deschis și curge din spațiul de locuit pe frumoasa terasă privată cu vedere la cartier. Se pare că există o lipsă de linii definite în ceea ce privește locul în care se termină apartamentul și locul în care începe terasa, creând un sentiment de spațiu și confort. 

Pentru aceia dintre voi care sunt împotriva pereților albi, acest lucru vă poate determina să începeți să vă răzgândiți. Cumva, această casă la mansardă are pereți în întregime văruiți cu alb (cu excepția băii) și reușește să arate modern, cochet și total răcoritor. De asemenea, aparent nu este nevoie să decorați pereții, într-un fel sunt suficienți pe cont propriu. 

Vorbind despre baie, totuși, vă va surprinde total atunci când veți intra în ea. Cu faianța neagră în întregime și pete de alb, se deosebește total de restul apartamentului. Zona de bucătărie, deși pitorească, aduce atât de mult atracției generale a acestei case de mansardă. Cu blaturi spațioase, mult spațiu de depozitare și, desigur, aparate și suprafețe minunat de albe, este un loc perfect pentru a vă începe ziua (ca să nu mai vorbim, se deschide pe acea terasă minunată). 

 

Apropo de terasă, cine mai vrea să stea acolo și să sorbă niște vin? Numai acea terasă este suficientă pentru măreția acestei case. Acest spațiu la mansardă este cu adevărat visul unei persoane tinere sau a unui cuplu. Spațiul, aspectul, locația și acea terasă sunt toate lucrurile majore de care ați avea nevoie într-un astfel de apartament. Nici măcar nu trebuie să dați bani pentru decorațiuni, deoarece apartamentul o face pentru dumneavoastră.

Related Posts