Design interior de apartament contemporan în Londra

Această proprietate frumoasă și elegantă este un apartament de lux situat în Upper Phillimore Gardens, Kensington, Londra. A fost un proiect al designerului de interior Joanna Wood. Apartamentul se află într-o proprietate care a fost transformată anterior în apartamente. Apoi a fost cumpărat de un om de afaceri internațional. A trebuit să călătorească mult, dar a cumpărat acest loc în speranța că va reuși să petreacă ceva timp aici cu familia.

 

Inițial, proprietatea nu arăta prea bine. Întreaga casă a fost eviscerată. Un subsol și o piscină fuseseră săpate din fundație. A fost nevoie de multă muncă pentru a aduce proprietatea la starea sa actuală. Întreaga casă a fost remodelată și restructurată de designerul de interior Joanna Wood. Proprietatea avea niște camere istorice frumoase și un exterior interesant. Echipa de proiectare a trebuit să regândească totul.

 

Echipa s-a ocupat atât de proiectele de arhitectură, cât și de amenajări interioare. Unele dintre elementele originale merita salvate. Unele dintre ele au fost reconstruite, în timp ce majoritatea au fost înlocuite. Scara originală, de exemplu, a fost reconstruită. Instalarea revizuită și tehnologia de ultimă oră au fost implementate în toată proprietatea.

 

Acum casa este luxoasă și îndeplinește standardele hotelurilor de cinci stele. Calitatea sistemelor audio / vizuale, de iluminat și de încălzire este foarte ridicată. Mai mult, interiorul a fost frumos decorat cu piese de artă realizate de Ben Brown Fine Art. Interiorul este contemporan, elegant și simplu. Camerele sunt spațioase și au fost mobilate cu piese foarte cochete. Ferestrele sunt mari și permit vederi extinse ale împrejurimilor.

 

Related Posts