Contact

Ansamblu rezidențial Tunari

Ne puteți contacta folosind datele de contact de mai jos sau completând formularul alăturat.

Pentru a vă oferi o soluție cât mai potrivită, vă invităm la biroul nostru din Tunari.

contact@giardinobianco.ro

Biroul de vânzări

Str. Primăverii, Nr. 7
Tunari, Ilfov

L-V: 11:00 – 19:00
S-D: 09:00 – 21:00

Întrebări frecvente

Mai jos veți găsi cel mai des adresate întrebări referitoare la complexul nostru. Dacă nu găsiți răspunsul la nelămurirea dumneavoastră, vă invităm să ne contactați.

Casele din ansamblul Giardino Bianco sunt construite?

În momentul de față, toate casele construite și cele care sunt în construcție au fost vândute. În prima etapă (înainte de 1 decembrie), vom construi 24 de case dintre care am vândut 8.

În etapa a 2-a, vom construi încă 24 de case, cu termen de livrare înainte de vara lui 2019.

Dacă achiziționez o casă în vară, în cât timp mă voi putea muta în ea?

Dacă alegeți o casă din prima etapă, vă veți putea muta înainte de 15 decembrie. Casele din etapa a 2-a vor putea fi predate înainte de 15 iunie 2019.

Este necesar să plătesc un avans la semnarea antecontractului de cumpărare?

Da, pentru a demara construcția, este nevoie de un avans de 15% din valoarea finală a casei. Ulterior, casa va fi achitată în tranșe în funcție de situația particulară a fiecărui client.

Ce finisaje veți folosi? Le pot alege?

Finisajele rămân în sarcina dumneavoastră, noi vă oferim un buget în care trebuie să vă încadrați, precum și cataloage de unde puteți alege. Opțional, vă putem oferi serviciul de design interior pentru a vă personaliza casa conform stilului dumneavoastră de viață.

Dacă doresc o parcelă mai mare de teren, am această opțiune?

Da, putem construi case la comandă pe parcele de teren dimensionate conform dorinței dumneavoastră. Terenul pe care construim are aproape 20 de hectare, fapt care ne permite o libertate deplină în stabilirea parcelelor.