Contact

Ansamblu rezidențial Tunari

Ne puteți contacta folosind datele de contact de mai jos sau completând formularul alăturat.

Pentru a vă oferi o soluție cât mai potrivită, vă invităm la biroul nostru din Tunari.

Biroul de vânzări

Str. Primăverii, Nr. 7
Tunari, Ilfov

L-V: 08:00 – 18:00
Sâ: 09:00 – 16:00
Du: Închis

Întrebări frecvente

Mai jos veți găsi cel mai des adresate întrebări referitoare la complexul nostru. Dacă nu găsiți răspunsul la nelămurirea dumneavoastră, vă invităm să ne contactați.

Casele din ansamblul Giardino Bianco sunt construite?

În momentul de față, toate casele construite și cele care sunt în construcție au fost vândute. În prima etapă (înainte de 1 decembrie), vom construi 24 de case dintre care am vândut 8.

În etapa a 2-a, am construit încă 24 de case, cu termen de livrare înainte de vara lui 2019.

Astăzi suntem în etapa a 3-a, în care vom livra încă 60 de case, majoritatea comandate încă din faza de proiect. Livrările se vor face în intervalul T3 2021 – T3 2023.

Este necesar să plătesc un avans la semnarea antecontractului de cumpărare?

Da, pentru a demara construcția, este nevoie de un avans de 15% din valoarea finală a casei. Ulterior, casa va fi achitată în tranșe în funcție de situația particulară a fiecărui client.

Ce finisaje veți folosi? Le pot alege?

Finisajele rămân în sarcina dumneavoastră, noi vă oferim un buget în care trebuie să vă încadrați, precum și cataloage de unde puteți alege. Opțional, vă putem oferi serviciul de design interior pentru a vă personaliza casa conform stilului dumneavoastră de viață.

Dacă doresc o parcelă mai mare de teren, am această opțiune?

Da, putem construi case la comandă pe parcele de teren dimensionate conform dorinței dumneavoastră. Terenul pe care construim are aproape 20 de hectare, fapt care ne permite o libertate deplină în stabilirea parcelelor.