Construirea escapadei perfecte

Această uimitoare casă are piatră superbă și accente sculpturale absolut minunate. Este situată într-o zonă cu ieșire la mare și a fost creat de o echipă formată dintr-un arhitect și un designer de interior. Primul lucru pe care l-am observat despre această casă este, desigur, peisajul uluitor. Amplasarea acestei case este absolut fantastică, oferind vederi neobstrucționate și de anvergură. Apoi, am observat verdeața delicioasă din jurul casei. Flori, plante și copaci frumoși înconjoară casa, adăugând și mai multă frumusețe și intimitate acestui spațiu minunat. 

Exteriorul casei este alcătuit din piatră superbă, care se potrivește frumos cu împrejurimile naturale. Spațiile exterioare sunt simple și fantastice, cu mese și scaune minunate și pergole discrete. Interiorul este uimitor. Livingul are o canapea albă elegantă și o masă minunată din sticlă cu detalii sculpturale. Pereții din piatră, lemnele de esență naturală și grinzile din lemn pictat decorează spațiul, adăugând un interes uimitor. Șemineul este în afara acestei lumi, adorăm relația dintre taburet, piatră, tabla neagră și suprafața albă. Două scaune frumoase contemporane, cu perne albe, stau în lateral, completând designul minunat. 

 

În dormitor, pereții de piatră continuă, iar o fereastră mare oferă vederi magnifice și lumină naturală. Accentele sculpturale sunt continuate aici cu scaunul unic și lămpile fantastice. Un pat simplu, dar elegant, stă în mijlocul camerei, ancorând acest design încântător. Ne place utilizarea inteligentă a pietrei în baie, face ca baia să se simtă ca un spa și îi conferă un element foarte pământesc. Chiuveta și dușul din piatră sunt atingeri unice și orbitoare. Oglinda subțire orizontală este absolut superbă și completează perfect blatul frumos și banca.

 

Related Posts