Confortul unei case de familie surprins în alb și negru

Când va ganditi la „casa familiei”, albul și negrul nu sunt cu siguranță primele culori care va vin în minte. De aceea, folosirea acestora pentru a crea o ambianță confortabilă și prietenoasă este o provocare, iar rezultatele sunt și mai interesante în acest fel.

Situată în Republica Cehă, această minunată casă a început ca un spațiu gol, cu doar scara din mijlocul parterului. Echipa de designeri a reușit să o transforme în casa primitoare care este acum și au folosit o selecție destul de neobișnuită de culori.

 

Echipei i sa cerut să renoveze întregul spațiu și să regândească și aspectul. Au ajuns să creeze un parter cu spațiu deschis, cu o zonă de relaxare confortabilă care ocupă colțul dintre scări și pereții de sticlă.

O vedere de sus dezvăluie modul în care diferitele corpuri de iluminat au fost răspândite strategic în spațiu pentru a crea o ambianță confortabilă și plăcută pentru toată lumea.

Scara era deja instalată, așa că tot ce trebuiau să facă era să adauge finisajele: peretele plasei și culoarea.

Parterul continuă cu o masă informală, cu un blat simplu din lemn. Scaunele de luat masa albe au o varietate de forme și modele, dar rămân coezive. Patru lămpi suspendate minimaliste din beton conferă acestei zone un aspect distins. Puteți face ceva similar similar cu acest tutorial.

La o privire mai atentă, puteți vedea că masa de luat masa plutitoare este de fapt o extensie a insulei de bucătărie.

Foarte simplă și cu tot ce este ascuns la vedere în unitatea de perete încorporată, bucătăria are un fler industrial subtil. Corpurile de iluminat indică acest lucru într-un mod elegant.

 

Uită-te pe lângă masă și vei vedea intrarea. Zona este învelită în sticlă și se deschide un panou glisant pentru a conecta cele două zone.

Această serie de dulapuri deschise și închise pe perete este versiunea simplificată și mai interesantă a unei biblioteci. Unitățile albe, negre și stejar sunt combinate și împrăștiate pe perete, creând un punct focal care leagă întreaga cameră. În dreapta, pe „bibliotecă”, o ușă de sticlă conectează spațiul de locuit cu exteriorul.

La etaj este o zonă dedicată somnului și relaxării. Un pat alb frumos, cu o tăblie de lemn, este completat de un separator de bibliotecă menit să-l separe de restul spațiului și să asigure, de asemenea, un pic de intimitate.

Corpurile de iluminat negre împrumută câteva lucruri din stilul industrial elegant, iar pernele reunesc armonios decorul.

Aici există și o cabină de duș cu un interior negru menit să contrasteze cu decorul luminos și senin. Cele două spații sunt separate de un perete de sticlă.

Corpurile de iluminat din cabluri atârnă ușor de grinzile albe pentru a ilumina baia și pentru a sublinia finisajul oarecum aspru de pe pereți.

 

A doua baie nu ar putea fi mai diferită. Este un spațiu alb, foarte luminos și deschis, cu accente negre ocazionale. O scară se sprijină pe perete și servește drept suport pentru prosoape, iar chiuveta stă pe rafturi din lemn menite să adauge un pic de căldură spațiului.

 

Related Posts