Cea mai elegantă casă din Toscana

Aceasta este o casă elegantă pe un deal frumos din Toscana și o escapadă perfectă de vacanță. Arhitectul a restaurat o fermă toscană abandonată și a transformat-o într-o casă relaxantă, confortabilă, modernă, dar rustică, elegantă, cu piscina perfectă și vederi care continuă pentru totdeauna. Pe un drum lung și accidentat se află această felie de cer italian în care vă veți simți ca acasă; nimic nu se compară cu atmosfera liniștită și starea de spirit senină pe care o oferă acest loc.

 

Considerat cel mai frumos colț din Toscana, are tot ce v-ați putea aștepta de la o escapadă de vacanță. Atât clădirea în sine, cât și interiorul ei par să aparțină unei lumi de basm. Dacă din exterior dă impresia unei clădiri impunătoare în care te vei simți în siguranță, interiorul este liniștit și primitor. Nimic nu este prea complicat, totul te face să te simți în largul tău și să te distrezi.

 

Totul este primitor, începând cu intrarea, canapeaua albă din living, dormitoarele cu paturile lor încântătoare, ferestrele care dezvăluie cele mai atractive peisaje. Toate colțurile acestei case sunt elegante, moderne, dar rustice, relaxante și confortabile. Chiar și de la prima vedere, îți dai seama că acest loc este o oază de liniște care te face să te simți în largul tău și să lași totul în urmă, întrucât tot ce trebuie să faci este să te bucuri de tine și de tot ceea ce te înconjoară, inclusiv mâncarea gătită, dar majoritatea întregul mediu uimitor.

 

Related Posts