Villa Bella

Ansamblu rezidențial Tunari

Villa Bella este o casă de mărime medie, ideal dimenstionată pentru o famile cu doi copii. Ea ofera spații deschise mari, cuprinzătoare și foarte bine iluminate.

Fiind o casă de dimensiuni relativ reduse, este usor de întreținut, mai ales în sezonul rece.

195.000€

120 mp utili
450 mp teren
3 dormitoare
3 băi

Parter

Faceți click pe bulinele roșii pentru a afla mai multe detalii despre camera respectivă

Parter

Living

Living-ul este cea mai importantă încăpere a unei case, aceasta fiind prima pe care musafirii dumneavoastră o întâlnesc și cea în care vă petreceți timp prețios alături de familie. Spațiul generos al acesteia dă tonul ambiental pentru întreaga casă și oferă, în același timp, prima impresie.

 

Această încăpere reprezintă sanctuarul și oglinda casei, tocmai de aceea atenția dumneavoastră trebuie să fie bazată pe crearea unei atmosfere desăvârșite. Puteți profita de spațiul generos pentru a crea diferite zone în care să vă relaxați sau chiar locul special pentru cină (zona de dining). 

Bucătărie

Bucătăria este situată la parterul casei, aceasta are o suprafață generoasă în care vă puteți desfășura în voie toate activitățile. Armonia este cheia acestei încăperi multifuncționale, spațiul permite amplasarea obiectelor de mobilier astfel încât activitățile din bucătărie să fie organizate.

 

Într-un mediu organizat și modern puteți crea delicii pe care familia dumneavoastră le va iubi, însă tot aici puteți savura o cafea aromată în diminețile călduroase de vară deoarece încăperea permite amplasarea unei mese elegante cu două locuri. 

Terasă

Accesul în terasă se face prin intermediul living-ului, aceasta este spațioasă putând încadra o masă mare cu șase locuri și chiar două șezlonguri în care vă puteți relaxa în razele calde ale soarelui.

 

Luminată natural pe timp de zi, terasa dumneavoastră va deveni locul cheie al recreeri, iar pe timp de noapte puteți alege să amplasați felinare elegante pentru a crea un ambient deosebit. Vă veți bucura de natură într-un mod inedit!  

Cameră de Studiu (Birou)

La parter există un dormitor care măsoară 13 metri pătrați, astfel acesta poate fi folosit pe post de dormitor sau birou. Aici vă puteți crea un loc prielnic pentru a lucra de acasă, puteți încadra cu ușurință un birou, un fotoliu, o bibliotecă și o măsuță pentru cafea în cazul în care aveți întâlniri importante sau vreți doar să vă bucurați de o clipă de liniște.

Decorat corespunzător, acest birou vă poate spori atenția sau motivația pentru lucru, puteți alege culori vii, deschise în combinație cu alb. Acestea vă pot crea o atmosferă plăcută pentru citit, scris și chiar relaxat. 

Baie de serviciu

La parterul căminului se află o baie încăpătoare cu duș italian, aceasta este legată de camera tehnică, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru spațiul de depozitare al diferitelor obiecte sanitare sau al rufelor.

 

Grupul sanitar de la parter este dotat cu duș italian, lavoar și vas de toaletă, iar pe lângă acestea puteți amplasa o oglindă generoasă și diferite obiecte specifice băii. Luminată și spațioasă, baia de la parter este perfectă pentru momentele în care sunteți pe fugă.

Cameră Tehnică

La parter beneficiați de un spațiu pentru depozitare cu o suprafață de 6 metri pătrați. Aici este poziționată instalația centralei termice dar puteți depozita cu ușurință provizii pentru iarnă și alte obiecte. 

Etaj

Faceți click pe bulinele roșii pentru a afla mai multe detalii despre camera respectivă

Etaj

Dormitorul Părinților

Dormitorul matrimonial este reprezentat de un spațiu generos, un loc în care vă puteți odihni, aduna puterile și evada în orice moment. Această oază de relaxare poate conține câte un loc ideal pentru fiecare activitate.

 

Elegant, generos în spațiu și luminat în abundență, acest dormitor matrimonial poate încadra diferite obiecte de mobilier specifice și chiar un fotoliu confortabil în care puteți citi în liniște sau vă puteți relaxa.

Dormitorul Copiilor

Dormitorul copilului este situat la etajul locuinței, lângă casa scării. Acest dormitor este spațios, relaxant și va oferi o atmosferă tonică, potrivită pentru micuțul dumneavoastră. În funcție de preferințe, dormitorul poate spune orice poveste, dat fiind spațiul generos.

 

Pe lângă cele esențiale precum patul, masa de studiu, noptiera sau un dulăpior, acest dormitor poate fi personificat prin diferite elemente decorative sau lumini ambientale. Alegând cu atenție culorile și decorațiunile, veți transforma dintr-o încăpere obișnuită, un sentiment.

Dormitorul Oaspeților

Dormitorul de oaspeți este situat lângă baia de la etajul casei, acesta fiind deosebit de spațios și primitor. Puteți considera această încăpere una liberă, perfectă pentru a crea orice tip de cameră doriți.

 

Spre exemplu, puteți amenaja o cameră de studiu în care veți putea amplasa cu ușurință un birou, un scaun directorial și o canapea elegantă de piele pentru întâlniri. În cazul în care alegeți să creați un alt tip de cameră, spațiul permite fără probleme orice fel de amenajare.

Baie

Spațioasă și elegantă, baia de la etajul locuinței dumneavoastră este creată pentru a deservi toate dormitoarele. Aceasta este dotată cu o cadă mare în care vă puteți relaxa, un lavoar generos și un vas de toaletă.

 

Vă puteți lăsa imaginația liberă prin decorarea acestei băi în diferite stiluri. Adăugarea unui dulap mic pentru diverse sau a unui tablou monocrom vor face diferența. În funcție de preferințe vă puteți amplasa și o oglindă mare pentru a nu scăpa niciun detaliu. 

Baie dormitor matrimonial

Dormitorul matrimonial este dotat cu o baie proprie, încăpătoare și aerisită care se poate transforma cu ușurință în locul-sanctuar al dimineților perfecte. Cu o suprafață de 7 metri pătrați, baia dormitorului matrimonial este utilă și ușor de amenajat.

În aceasta aveți disponibil un vas de toaletă și un lavoar cu oglindă, loc  în care vă puteți așeza diverse obiecte de igienă și îngrijire personală. Totodată, în baia dormitorului vă rămâne loc pentru a amplasa cu ușurință un dulap sau un stativ de depozitare.

Alegeți compartimentarea după bunul plac!

Ansamblul rezidențial Giardino Bianco permite clienților să își compartimenteze locuințele după bunul plac, singura condițiie fiind respectarea structurii de rezistență. Așadar, puteți da frâu liber imaginației pentru a creea casa visurilor dumneavoastră!

Planuri 2D

Faceți click pe imaginile de mai jos pentru a le mări.

Plan Parter

Plan Etaj

Teren, curte și grădină

Acest model de casă dispune de 450mp de teren, din care 350mp rămăn spațiu verde (fără amprenta casei, terase și căi de acces).

În Tunari, cererea de teren este foarte mare, fapt pentru care metrul pătrat în zona cartierului nostru sare de 150€, ridicând valoarea terenului pe care este ridicată casa la aproximativ 67.000€.

Sugestii de amenajare a curții

Imaginile de mai jos au scop orientativ. Ele ilustrează felul în care puteți folosi spațiul disponibil.

Galerie Imagini

Alegeți compartimentarea după bunul plac!

Ansamblul rezidențial Giardino Bianco permite clienților să își compartimenteze locuințele după bunul plac, singura condițiie fiind respectarea structurii de rezistență. Așadar, puteți da frâu liber imaginației pentru a creea casa visurilor dumneavoastră!