Villa Amanda

Ansamblu rezidențial Tunari

Villa Amanda este o casă bine dimensionată pentru o familie mică. Cele trei dormitoare ale acestei case permit inclusiv transformarea unuia în birou iar living-ul foarte spațios este locul ideal pentru o seară cu prietenii.

Această casă are 120 metri pătrați utili, fapt ce o face destul de spațioasă dar simplu de întreținut. Terenul, de 215mp permite amenajarea unei curți spațioase în care cei mici se pot juca în siguranță.

195.000€

120 mp utili
300 mp teren
3 dormitoare
3 băi

Parter

Faceți click pe bulinele roșii pentru a afla mai multe detalii despre camera respectivă

Parter

Living

Living-ul reprezintă încăperea cheie a casei dumneavoastră, aceasta fiind cea în care vă petreceți timp alături de familie. Spațiul dă tonul ambiental pentru întreaga casă și oferă, în același timp, prima impresie. Sanctuarul sau inima casei este cel care are nevoie de o atenție deosebită la detalii.

 

Atmosfera din living este cel mai important lucru, aici vă petreceți majoritatea timpului singur sau împreună cu cei apropiați, de aceea este important să creați aici un altar al relaxării. Profitați la maxim de spațiul și luminozitatea acestei încăperi și bucurați-vă în liniște de cele mai frumoase momente.

Bucătărie

Bucătăria este situată la parterul casei, aceasta are o suprafață mare și este un spațiu multifuncțional unde vă puteți desfășura activitățile în voie. Cheia acesteia este armonia, toate obiectele de mobilier sunt gândite pentru spații de acțiune pentru fiecare sarcină.

 

În acest mediu modern și bine organizat vă puteți savura cafeaua de dimineața sau puteți găti cele mai gustoase mâncăruri pentru familia dumneavoastră. Spațiul permite și amplasarea unei mese cu două scaune, perfectă pentru clipele de relaxare. 

Terasă

Accesul în terasă se face prin intermediul living-ului și al bucătăriei. Aceasta are o suprafață de aproximativ 5 metri pătrați. Aici vă puteți delecta cu o cafea dimineața, admirând peisajul. Spațiul de care dispune această terasă poate fi folosit în intregime, adăugând o canapea și o măsuță alăturată sau, de ce nu, o masă mare unde vă puteți strânge alături de familie și prieteni în zilele călduroase.

Cameră de Studiu (Birou)

La parter există un dormitor care măsoară 13 metri pătrați, astfel acesta poate fi folosit pe post de dormitor sau birou. Aici vă puteți crea un loc prielnic pentru a lucra de acasă, puteți încadra cu ușurință un birou, un fotoliu, o bibliotecă și o măsuță pentru cafea în cazul în care aveți întâlniri importante sau vreți doar să vă bucurați de o clipă de liniște.

Decorat corespunzător, acest birou vă poate spori atenția sau motivația pentru lucru, puteți alege culori vii, deschise în combinație cu alb. Acestea vă pot crea o atmosferă plăcută pentru citit, scris și chiar relaxat.

Baie de serviciu

La parterul căminului se află o baie încăpătoare cu duș italian, aceasta este legată de camera tehnică, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru spațiul de depozitare al diferitelor obiecte sanitare sau al rufelor.

 

Grupul sanitar de la parter este dotat cu duș italian, lavoar și vas de toaletă, iar pe lângă acestea puteți amplasa o oglindă generoasă și diferite obiecte specifice băii. Luminată și spațioasă, baia de la parter este perfectă pentru momentele în care sunteți pe fugă. 

Cameră Tehnică

La parter beneficiați de un spațiu pentru depozitare cu o suprafață de 6 metri pătrați. Aici este poziționată instalația centralei termice dar puteți depozita cu ușurință provizii pentru iarnă și alte obiecte.

Etaj

Faceți click pe bulinele roșii pentru a afla mai multe detalii despre camera respectivă

Etaj

Dormitorul Părinților

Dormitorul matrimonial este reprezentat de un spațiu generos, un loc în care vă puteți odihni, aduna puterile și evada în orice moment. O oază de relaxare într-un spațiu larg pe care îl veți defini prin detalii și rafina cu propria personalitate.

 

Elegant, generos în spațiu și luminat în abundență, acest dormitor matrimonial poate încadra diferite obiecte de mobilier specifice și chiar un fotoliu confortabil în care puteți citi în liniște sau vă puteți relaxa. 

Dormitorul Copiilor

Situat la etajul locuinței, într-un loc mai liniștit, dormitorul copilului reprezintă o încăpere deosebită în care copilul dumneavoastră se poate bucura de intimitate și liniște. Fiind spațios, acesta permite amplasarea diferitelor obiecte de mobilier alături de diferite decorațiuni.

 

Diferența este dată de felul în care puteți amenaja acest dormitor, cum acesta se poate adapta preferințelor celui mic. Cu puțină imaginație și foarte multă atenție la detalii, puteți crea o poveste într-o singură cameră. 

Dormitorul Oaspeților

Dormitorul de oaspeți este situat lângă baia de la etajul casei, acesta fiind deosebit de spațios și primitor. Aceasta încăpere poate fi transformată, la alegerea dumneavoastră, în birou sau cameră de relaxare.

 

Spre exemplu, puteți amenaja o cameră de studiu în care veți putea amplasa cu ușurință un birou, un scaun directorial și o canapea elegantă de piele pentru întâlniri. În cazul în care alegeți să creați un alt tip de cameră, spațiul permite fără probleme orice fel de amenajare. 

Baie

Deosebit de spațioasă, baia de la etajul locuinței dumneavoastră este creată pentru a deservi toate dormitoarele. Aceasta este dotată cu o cadă mare în care vă puteți relaxa, un lavoar generos și un vas de toaletă.

 

Puteți decora această baie în diferite stiluri. Adăugarea unui dulap mic pentru diverse sau a unui tablou monocrom vor face diferența. În funcție de preferințe vă puteți amplasa și o oglindă mare pentru a nu scăpa niciun detaliu.

Baie dormitor matrimonial

Dormitorul matrimonial este dotat cu o baie proprie, încăpătoare și aerisită care se poate transforma cu ușurință în locul-sanctuar al dimineților perfecte. Cu o suprafață de 7 metri pătrați, baia dormitorului matrimonial este utilă și ușor de amenajat.

În aceasta aveți disponibil un vas de toaletă și un lavoar cu oglindă, loc  în care vă puteți așeza diverse obiecte de igienă și îngrijire personală. Totodată, în baia dormitorului vă rămâne loc pentru a amplasa cu ușurință un dulap sau un stativ de depozitare.

Alegeți compartimentarea după bunul plac!

Ansamblul rezidențial Giardino Bianco permite clienților să își compartimenteze locuințele după bunul plac, singura condițiie fiind respectarea structurii de rezistență. Așadar, puteți da frâu liber imaginației pentru a creea casa visurilor dumneavoastră!

Planuri 2D

Faceți click pe imaginile de mai jos pentru a le mări.

Plan Parter

Plan Etaj

Teren, curte și grădină

Acest model de casă dispune de 300mp de teren, din care 200mp rămăn spațiu verde (fără amprenta casei, terase și căi de acces).

În Tunari, cererea de teren este foarte mare, fapt pentru care metrul pătrat în zona cartierului nostru sare de 150€, ridicând valoarea terenului pe care este ridicată casa la aproximativ 45.000€.

Sugestii de amenajare a curții

Imaginile de mai jos au scop orientativ. Ele ilustrează felul în care puteți folosi spațiul disponibil.

Galerie Imagini