Tipuri de case și prețuri

Ansamblu rezidențial Tunari

Ansamblul rezidențial Il Giardino Bianco va oferi patru variante de case, prețul fiind dat de mărimea parcelei de teren și de poziționarea față de stradă.

Arhitectura caselor va fi identică însă fațadele pot fi decorate cum dorește beneficiarul, în cadrul unui buget prestabilit.

Cartierul este împărțit în două grupe principale de vile: cele care sunt la stradă –  Bella și cele care sunt mai ferite – Amanda.

Bella beneficiază de 300mp de teren, în timp ce Amanda de 215mp de teren, fapt pentru care și prețurile lor diferă.

195.000 € TVA INCLUS

Vila Bella

Vila Bella are o suprafață construită de 120 mp, fiind extrem de încăpătoare și oferind un spațiu care poate fi decorat cu ușurință. Avantajele acestor tipuri de vile sunt: poziționarea într-o zonă liniștită și o curte mai spațioasă.

Vila Amanda

Vila Amanda este spațioasă și foarte bine luminată, aceasta are o compartimentare perfectă pentru cei care prețuiesc intimitatea și de asemenea, acces direct pentru mașină din stradă.

Aspecte comune pentru toate modelele

120 metri pătrați utili
3 dormitoare
3 băi

Peste 70 de familii au ales Giardino Bianco

Dacă doriți modificări fie din punctul de vedere al prețului, al terenului sau arhitecturii, vă invităm la biroul nostru pentru a negocia sau a personaliza proprietatea exact așa cum o doriți.

Giardino Bianco a devenit în scurt timp casă ocrotitoare pentru peste 70 de familii care se bucură acum de avantajele unei veiți liniștite, moderne și pline de bucurii. În ansamblul rezidențial predomină familiile care iubesc natura, conceptul modern arhitectural și mai ales vecinii civilizați.

– Daniel Popescu

Ne-am mutat în cartierul rezidențial pentru că am vrut liniște și un mediu curat în care să ne creștem copiii, am ales Giardino Bianco pentru standardele ridicate de calitate și pentru spațiul generos.

– Ana Irimescu

Sunt foarte pasionată de tehnologie, de artă și de modernitate, am ales ansamblul rezidențial Giardino Bianco pentru că îmi permite să fiu aproape de muncă, îmi oferă condiții premium de viață și este extrem de cochet.

– Maria Ispas

Giardino Bianco este locul care mă inspiră, îmi dă un sentiment de confort și, mai ales, imi facilitează munca în fiecare moment. Iubesc arhitectura, conceptul și spațiul de care mă bucur.

gatantie

GARANȚIA CALITĂȚII

Calitatea construcțiilor noastre este garantată prin cei peste 5 ani de prezență pe piața din România a dezvoltatorului și certificatele de conformitate ale materialelor folosite.

Materiale de construcții folosite

Toate materialele folosite la construcția acestui cartier au venit însoțite de certificat de conformitate și calitate. Cantitățile și tipul lor au fost alese conform specificațiilor din proiectul tehnic.

Întreg procesul de construcție a fost atent supervizat și auditat de o echipă însărcinată cu asigurarea calității. Betonul a fost verificat la fiecare turnare prin colectarea de mostre.

Zidărie

Pereții sunt realizați din cărămidă portantă marca Soceram, din gama Durotherm. Aceștia au 25cm grosime și oferă o izolație termică și fonică deosebit de bună.

Pin termotratat pe fațadă

Fațadele vilelor sunt făcute din pin termotratat, astfel acestea sunt mult mai rezistente, mai ușor de întreținut și, bineînțeles, mai estetic.

Izolație termică

Zidurile exterioare sunt izolate cu polistiren expandat EPS 80, de 10cm grosime produs de Swisspor. Acesta este un foarte bun izolator termic dar și un material durabil în timp.

Izolație termică

Zidurile exterioare sunt izolate cu polistiren expandat EPS 80, de 10cm grosime produs de Austrotherm. Acesta este un foarte bun izolator termic dar și un material durabil în timp.

Ferestrele

Am folosit ferestre marca Salamander, cu profile în 7 camere, de 70mm grosime, fabricate în Germania. Geamul este de tip triplex, de 44mm grosime (4-16-4-16-4), tâmplarie gri antracit.

Centrală termică

Fiecare casă are propria centrală, pe gaz, în condensație (50% mai eficientă), marca Immergas. Centralele sunt dimensionate conform suprafeței casei și variază între 24 și 35kw.

Centrală termică

Fiecare casă are propria centrală, pe gaz, în condensație (50% mai eficientă), marca Immergas. Centralele sunt dimensionate conform suprafeței casei și variază între 24 și 35kw.

Instalație electrică

Instalația electrică este realizată din conductori de înaltă calitate. În prețul de bază intră 40 de puncte de lampă (prize, întrerupătoare etc.) însă se pot adăuga atâtea puncte cât este necesar. Există circuit separat pentru consumatorii mari iar panourile sunt dotate cu disjunctoare diferențiale care previn electrocutarea.

Terminale

Aparatajul electric (prize, întrerupătoare etc) este  gama Sedna de la marca Schneider, acest brand remarcându-se pentru calitatea materialelor folosite în construcția terminalelor.

Terminale

Aparatajul electric (prize, întrerupatoare etc) este marca Phillips, acest brand remarcându-se pentru calitatea materialelor folosite în construcția terminalelor.

Eficiență energetică

Pereții exteriori sunt izolați cu polistiren expandat, acesta are o conductivitate termică deosebit de scazută.

Ferestrele sunt în două straturi despărțite cu argon. Sticla este de tip Planitherm all-seasons. Profilele sunt din gama superioară, cu 7 camere de aer la interior.

Ușa de exterior este din metal, izolată cu vată minerală, de 10cm grosime cu 3 puncte de închidere.

Acoperișul este izolat cu spuma poliuretanicăde  10cm, celula închisă + vată, randament de  30-40% mai mare față de cele dotate doar cu vată.

Centrala termică este prin condensație, ceea ce permite economii de până la 50% la gazul metan. Caloriferele sunt de ultimă generație, din duraluminiu.

Spumă poliuretanică

În cartierul rezidențial Giardino Bianco s-a folosit pentru izolare spuma poliuretanică cu celulă închisă, superioară celei normale prin rigiditatea și densitatea mare, cu 30 – 40 kg/m3 și un coeficinet de conductivitate termmică de λ~0.021 W/(m.K). În termeni populari, acest tip este denumit „spumă rigidă”.

Acest tip de spumă poliuretanică, este ideal pentru izolare continuă și un factor mai bun de transfer termic, dar și protecție la umezeală infiltrații sau mucegai.