Casă de țară în pădure

În cea mai pitorească zonă împădurită, veți găsi ascunsă această minunată casă de țară. Plină de caracter și farmec rustic, această casă de țară va atrage mulți oameni datorită locației sale și a designului interior minunat. 

 

Exteriorul acestei frumoase case de țară este ideal pentru zilele de vară leneșe, când vă puteți bucura de o masă relaxantă cu prietenii în grădină și puteți aprecia natura din jur. Mai multe zone de relaxare sunt amplasate în afara casei, astfel încât să puteți alege între umbră și soare în timpul zilei. Țesăturile și pernele plăcute oferă fiecărei zone o aură de confort, din care să vă bucurați de priveliștile splendide. 

Odată ajuns în această uimitoare casă de țară, veți vedea că are o atmosferă cu adevărat familială, cu grinzi de lemn rustice, pardoseli cu gresie și ferestre mari, care atrag lumina și evidențiază diferite părți ale camerelor pe măsură ce ziua trece. O banchetă minunată pentru fereastră este unul dintre punctele focale și are perne împrăștiate modelate pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil. 

 

Covoare moi pe podea, mobilier în stil rustic și un șemineu fabulos în zona de zi a familiei completează imaginea generală a farmecului și a bunului gust. Există chiar și o mică bibliotecă pentru acele seri, când curbarea cu o carte este pur și simplu lucrul perfect de făcut. 

 

La etaj veți găsi dormitoare frumoase încorporate în streașina acestei case de țară și fiecare cu meritele sale speciale. De la atingeri destul de roz în camera copiilor, care are, de asemenea, minunate paturi supraetajate încorporate, până la tapetul cu modele florale din dormitorul matrimonial, care este somptuos, dar relaxant. Această casă de țară este un tribut adus naturii care o înconjoară. Culorile naturale inspiră decorul cu indicii de culoare a pădurilor, oferind un plus de interes și acele atingeri importante de căldură.

Related Posts