Cartier și împrejurimi

Ansamblu rezidențial Tunari

Cartierul rezidential il Giardino Bianco este situat in Tunari, pe strada 23 August sau soseaua care leaga Tunari de Otopeni. El se afla la cateva minute distanta de padure, mers pe jos si in vecinatatea unor puncte majore de interes precum Aeroportul International Henri Coanda, Padurea Baneasa, Centrul Comercial Baneasa, Centrul de Recreere Therme.

Tunari este si foarte bine conectat, avand acces direct la Autostrada 3 si Centura Bucuresti. Localitatea noastra are patru puncte prin care se poate ajunge in Capitala, fapt ce contribuie la fluidizarea traficului. Există linii de transport public ce leagă Tunari de București, cea mai anticipată fiind linia de metrou spre aeroport.

Comunitate

Tunari este o localitate în continuă dezvoltare care devine încet, dar sigur, o comunitate, formată în special din specialiști din industria IT&C.

Datorită acestei comunități, Tunari are potențialul de a deveni una dintre cele mai sigure și liniștite localități din nordul capitalei, fapt care a contribuit și la creșterea cererii în această zonă.

Acces și transport public

Fiind poziționată între 3 drumuri foarte mari, localitatea Tunari se bucură de o conectivitate excelentă către Capitală, astfel aveți stația de autobuz la numai 5 minute de mers pe jos! Dacă dispuneți de automobil propriu, puteți foarte ușor să accesați drumuri precum DNCB, Autostrada A3 și DN1!

Bucurați-vă de natură!

Cartierul Giardino Bianco va fi înconjurat de verdeață și de clădiri cu regim de înălțime mic, fapt impus de regulile urbanistice locale – dat fiind că aeroportul este la mai puțin de 1km distanță.

Datorită acestei situații, priveliștea dumneavoastră nu va fi blocată de betoane, ci veți avea mereu vizibilitate către verdeață sau către cer și vă puteți bucura de un aer curat.

Câmpiile vaste, lacurile și pădurile din zonă, fac Tunari locul ideal de a petrece o zi în natură. Fie că sunteți amator de apusuri pastelate sau de poteci pe care să faceți jogging, veți găsi mereu o zonă în care să vă puteți desfășura, la câteva minute de noua dumneavoastră casă.

Servicii publice și zone comerciale

Localitatea Tunari are o școală și o grădiniță la doar câteva minute distanță de cartierul nostru. Datorită acestui fapt, veți avea un timp foarte mic de tranzit între locațiile cel mai des frecventate și mai mult timp petrecut în familie.

În viitorul apropiat se preconizează deschiderea unei alte grădinițe, precum și facilități medicale. Momentan, aveți acces foarte facil la cele din București sau la cele din Otopeni. Centrele comerciale sunt chiar în drumul dumneavoastră spre casă. Supermarketul Mega Image se află la doar 2 minute distanță de ansamblu!