Camera de zi de 500 m² pentru o familie cu un copil de Caramel Architects

Contrar credințelor dvs., Livingul de 500 m² este numele real al întregii case, nu doar al sufrageriei. Aceasta este o proprietate contemporană, cu un design neobișnuit și o siluetă curbată, situată în Viena, Austria. Reședința a fost proiectată și construită de Caramel Architects și a fost finalizată în 2010. Este o casă contemporană cu patru niveluri, dintre care trei sunt situate deasupra solului și unul dedesubt.

 

Reședința ar fi o casă excelentă pentru o familie cu copii. Suprafața totală ocupată de etaje este de 300 m² de spațiu locativ. Casa se află pe un teren de 500 de metri pătrați, pe o pajiște înierbată cu copaci. Pentru a adapta designul clădirii la mediul înconjurător, zonele de living și de luat masa de la parter sunt legate de grădină, creând astfel un spațiu interior-exterior în care tranziția se face treptat și lin.

 

În plus, zona de divertisment în aer liber include, de asemenea, piscina și o terasă cu colțuri rotunjite. Parterul are elemente din policarbonat semitransparent, creând astfel aspectul unui spațiu mai mare și continuând același design deschis și aerisit. Interiorul casei are aceleași caracteristici ca și exteriorul, cu linii curbate și colțuri rotunjite, piese de mobilier minimaliste și camere însorite. Singurele elemente care adaugă o strălucire acestui loc sunt corpurile de iluminat care acționează și ca elemente decorative.

Related Posts