Apartament uimitor cu aspect alb total

Preferați o casă cu interioare liniștite și calde? Vi se par extrem de captivante interioarele albe? Ei bine, dacă acesta este cazul, vă recomandăm să vă inspirați din acest apartament uimitor, cu un aspect alb total. Întregul spațiu a fost proiectat eficient și practic pentru a conferi casei un aspect luxos și generos. Utilizarea temei de culoare albă pentru a îmbrăca pereții, tavanele, ușile, podelele și chiar dulapurile, pe lângă crearea unui aspect luxos, face loc și unei senzații spațioase.

 

Ambele, camera de zi și dormitorul urmează, de asemenea, tema albă și au fost decorate în mod complicat cu puține piese de mobilier necesare. Într-adevăr, merită menționate florile colorate în ghivece în formă de con de culoare roz plasate pe pervazul ferestrei. Sistemul de iluminat a fost conceput atât de mult încât luminează eficient toate zonele apartamentului.

 

Baia cu saună atașată atrage imediat atenția, deoarece a fost decorată cu o temă de culoare neagră contrastantă. Plăcile negre lucioase instalate pe podea, precum și pereții au fost completate cu chiuvetă contemporană de culoare neagră și corpuri de oțel inoxidabil. Casa are, de asemenea, o cameră specială dedicată copilului familiei și a fost proiectată uimitor, cu o culoare albă curată și un ton vibrant roz de bomboane.

Related Posts