Apartament Cosy Chic în Suedia

Respirând farmec scandinav, această reședință privată din oraș este o dovadă a simplității senzoriale și a delectabilității totale a acestui stil. Acest apartament elegant și confortabil de 63 de metri pătrați reunește diferite elemente caracteristice designului nordic, adăugând propria răsucire deasupra, pentru a crea o semnătură spațială care să fie plăcută și captivantă. 

Un exemplu izbitor de design de apartamente cu un design aerisit, acest proiect plin de idei – atât mari, cât și mici – vă va lăsa sigur inspirat. Apartamentul, la fel ca alte locuințe cu design asemănător, este scăldat în alb, conferind fluiditatea și deschiderea distincte spațiului. Dar designerii de aici fac un pas mai departe și adaugă o culoare roz, care adaugă emoție și un element de anticipare schemei lucrurilor. 

De la pernă la artă de perete, culoarea sare pe suprafețele din sufrageria locuinței, pentru a crea o coregrafie a formei și a imaginilor. Rozul nu este însă singura culoare care locuiește în această casă; indicii subtile de pasteluri și o explozie de verde natural aduc o ușurare suplimentară, de la un spațiu la altul. 

Atenția pentru finisare și detalii aduce o complexitate și eleganță feminine acestui apartament confortabil șic, chiar și în mijlocul liniilor largi în care este redat. Aceste atingeri, cum ar fi pardoselile cu gresie, tavanele înalte, lemnul și stucul, sunt totuși articulate, în conformitate cu flerul scandinav care stăpânește acest apartament.

Related Posts