Apartament artistic de design interior în Madrid

Această frumoasă operă de artă pe care o vedeți aici a fost posibilă datorită designerului de interior Isabel Lopez-Quesada. Întregul loc este plin de piese frumoase de mobilier și obiecte decorative. De exemplu, sala de mese are o frumoasă masă de epocă cumpărată la Paris. Este înconjurat de scaune din oțel și rafie găsite în Jon Urgoiti. Combinația este neobișnuită, dar este plăcută pentru ochi și creează o atmosferă foarte distinctă.

Lângă sufragerie există o bibliotecă mobilată cu piese de lac alb din lemn. Televizorul este ascuns de panouri sălbatice și atunci când nu este utilizat, întregul decor este mai ușor, iar camerele sunt mai aerisite. Canapeaua este foarte confortabilă, tapițată în cașmir. Apoi, există două zone de locuit, un alt detaliu neobișnuit. Cu toate acestea, este o alegere funcțională. Pentru a crea o unitate între cele două camere, acestea împart decoruri similare. Scaunele sunt aceleași și covoarele.

Pe acoperiș se află terasa. Aceasta este o extensie a spațiului de locuit și a fost decorată în același ton. Este o zonă foarte plăcută pentru o ceașcă de cafea, de exemplu, o băutură rece sau micul dejun.

Camerele casei sunt separate prin panouri glisante care au aceleași culori ca pereții pentru a crea continuitate. Pereții albi creează un decor elegant și o alegere frumoasă, creând impresia unui spațiu mai mare și a unui interior mai luminos.

Related Posts