Amenajarea unui apartament la mansardă

Uneori, când vine vorba de a face o locuință acasă, unitățile mai mici sunt superioare. Gândiți-vă la asta: dacă locuiți într-o casă mai mică, sunt mai mari șansele ca dumneavoastră să petreceți mai mult timp de calitate cu membri dumneavoastră de familie, mai degrabă decât să vă retrageți în spațiul dumneavoastră privat tot timpul. 

Și dacă spațiul de locuit mai mic arată la fel de frumos ca acest apartament la mansardă, atunci este posibil să vă simțiți destul de fericiți de fiecare dată când sunteți acolo, ceea ce face o experiență de viață cu adevărat grozavă. Acest minunat apartament la mansardă este situat în inima orașului și la cei 141 de metri pătrați, cu o zonă de trai cu două etaje, este cu adevărat designul perfect al apartamentului. 

Funcționând pe o schemă de culori în principal alb-gri, cu o mulțime de atingeri luminoase și colorate, interiorul acestui spațiu ar înveseli cu siguranță pe oricine suferă de acele ierni renumite și întunecate. Canapeaua uriașă gri, ce înconjoară zona de zi, niște scaune cu modele drăguțe și o bibliotecă mare din podea până în tavan ajută apartamentul să capete o ambianță cu adevărat confortabilă, dar elegantă. 

Camera este bogată în artă: există fotografii clasice și picturi frumoase de-a lungul marginii unui perete, ceea ce conferă apartamentului o senzație de artistic, fără senzația de dezordine. Patru luminatoare deschise cu vedere spre oraș completează aspectul. Există multe rafturi impresionante, decupate, de la rafturile de cărți din dormitor, interiorul mansardei și zona de living a mansardei, la vitrina din bucătărie. 

Zona de luat masa începe fără a fi prea sobră – singurele decorațiuni (altele decât masa întunecată, din lemn din centrul camerei) sunt o pictură minunată, mare și un candelabru alb, modern. Camera copiilor beneficiază, de asemenea, de acest design minimalist – decorația dominantă într-un spațiu altfel nepretențios este o pictură murală uriașă, colorată, care acoperă un perete.

Related Posts