Colaborare Agenții Imobiliare

Bine ați venit!

Vă invităm să colaborăm pentru a promova noul ansamblu rezidențial Il Giardino Bianco, din Tunari. Pe această pagină vă vom enumera principalele avantaje ale complexului nostru și vă vom da acces la materiale de prezentare.

Comision
agenție

3%

acesta se achită 30% la semnarea antecontractului, 30% la achitarea avansului și 40% la achitarea întregii sume

Politici de colaborare

Mai jos vom enumera principalele reguli pe care trebuie să le respectați în promovarea complexului nostru.

Comision 0% pentru cumpărător

Întregul comision al agenției imobiliare va fi suportat de către noi, dezvoltatorul. Clientul final va fi scutit de orice fel de cost de intermediere.

Vizionări împreună cu agentul nostru

Toate vizionările se vor realiza în prezența agentului nostru, el fiind singurul care are acces la casa de prezentare. În condițiile în care reprezentantul agenției dumneavoastră nu este disponibil, agentul nostru poate face singur vizionarea, cu semnarea în prealabil a contractului de vizionare care vă asigură comision în cazul unei vânzări.

Prezentare doar cu materialele noastre

Veți folosi doar materialele noastre în marketing-ul ansamblului. Dacă mapele și website-ul nu cuprind toate informațiile necesare, vă putem crea materiale personalizate, la comandă.

Despre Ansamblu

Amplasament

Complexul Il Giardino Bianco va fi construit în localitatea Tunari, Ilfov. Terenul pe care construim este situat pe drumul dintre Tunari și Otopeni, la 2 minute de primăria Tunari și 5 minute de Otopeni.

Termen de livrare

În momentul de față există 2 case livrate, 2 case în faza de finisaje, 4 case în faza de construcție la roșu – toate aceste 8 unități sunt vândute. Avem 8 case în faza de autorizare ce vor fi livrate în decembrie, anul acesta. Terenul ne permite să construim până la 200 de astfel de unități.

Despre unitate

Arhitectură

Casele au o arhitectură modernă, caracterizată prin forme dreptunghiulare și placări moderne (piatră sau lemn). Acest concept de arhitectură a prins foarte bine în Tunari, fapt demonstrat atât de vânzările făcute de noi în perioada de probă (8 unități vândute în ultimul an) dar și de ansamblul Amber Gardens.

Compartimentare

Casele sunt compartimentate în trei dormitoare (toate la etaj) și două băi (una la etaj și una la parter). Au un living mare la parter (30mp) și o bucătărie separată. Terasa casei are 22mp și permite accesul din living.

Suprafețe și teren

În total, locuința are 134 mp utili, la care se adaugă cei 22mp de terasă. Terenul pe care sunt construite vine în două variante, de 240, respectiv 270mp. Amprenta casei ocupă aproximativ 90mp cu tot cu trotuare, lăsând loc destul pentru curte și alei.

Dotări și finisaje

În prețul prezentat, beneficiarii se bucură de finisaje personalizate în cadrul unui buget prestabilit cu dezvoltatorul (acesta variază în funcție de finisajele alese, spre exemplu se poate sacrifica din bugetul pentru ușile de interior în favoarea parchetului). Ele vin nemobilate dar utilate în cadrul unui buget prestabilit (obiecte sanitare).

Casele sunt dotate cu încălzire convențională, prin radiatoare și eficiență energetică sporită (A+) datorită izolației termice foarte groase.

Flexibilitate

Pentru casele vândute din faza de proiect, la solicitarea beneficiarului, se pot face modificări atât la compartimentarea casei (fără să influențeze aspectul exterior), cât și la curte. Dacă beneficiarul dorește o casă cu mai mult teren, există și această opțiune. Ambele variante implică o creștere a prețului.

Parametrii comerciali

Deși casele sunt identice, există două variante standard de preț: 149.000 Euro (240mp teren), respectiv 159.000 de Euro (270mp teren). Ambele prețuri includ TVA și comisionul agenției – ele reprezintă prețul final al casei, la cheie.

Prețul este competitiv, el picând la 955 Euro/mp. În ansamblurile similare, prețurile încep de la 1100 Eur/mp pentru duplex-uri (Sydney Residence), respectiv 1500 Eur/mp pentru single unit-uri (Amber Gardens) – ambele au calculat cu terasă suprafața utilă.

Beneficiarul va achita un avans minim de 50% din valoarea construcției, în 4 tranșe: 15% la semnarea antecontractului, 15% la cota 0, 10% la placa peste etaj, 10% la faza finalizarea casei la gri. Restul de 50% se vor achita la livrarea casei. Sumele pot fi achitate direct sau prin credit – de către bancă.

Materiale de promovare

Vă oferim materiale de promovare ce pot fi prezentate potențialilor clienți. Acestea vin sub forma unor mape de prezentare ce pot fi personalizate cu datel dumneavoastră de contact.

Arhiva cu toate materialele (34MB).

Mapa în format PDF (5MB).

Click pe pictogramele din galerie pentru a deschide imaginea in dimensiunile întregi (5MB).

Contact și demarare colaborare

La biroul nostru din Tunari putem viziona unitățile, vă putem oferi materiale de prezentare și putem încheia contractul de intermediere. Folosiți informațiile de mai jos pentru a programa o vizită.

Birou vânzări

Tunari, Str. Mihai Eminescu, Nr. 21

031 069 9697

contact@giardinobianco.ro

Răzvan Rădescu

Sales & Marketing Manager

0724 632 719

marketing@casebinefacute.ro