Adâncirea în designul interior monocrom

Vibrațiile clasice ale unui apartament întâlnesc autenticitatea arhitecturii scandinave în acest design interior monocrom. Proiectat și vizualizat de un arhitect cu mult talent, proiectul oferă câteva cadre fascinante de culoare, textură și formă. Creând un cuib confortabil și cald, dar complet elegant, pentru o femeie tânără și creativă, interioarele de aici nu se tem să-și anunțe și să-și celebreze individualitatea. 

Locuința cuprinde trei zone principale – zona de zi, bucătărie și spațiu de lucru. În cazul în care salonul de aici oferă un spațiu pentru liniște contemplativă, momente frumoase și întinerire, bucătăria este cea care prinde viață cu idei și dialog, așa cum se reflectă în tabla mare care îi îmbracă pereții. 

Spațiul de lucru este ascuns cu pricepere într-un colț al apartamentului, dar se eliberează de restricții spațiale printr-o suprapunere de idei bogate și inspirații pe care le prezintă. Toate acestea sunt redate în alb și negru, cu doar câteva elemente care oferă un răgaz colorat. Cu toate acestea, în niciun moment acest design interior monocrom nu intră în banal. 

În schimb, acest apartament în stil scandinav prezintă o explorare elaborată și complicată a liniilor alb-negru în întreaga lor splendoare. De la conformitatea geometrică strictă la abandonul organic – interacțiunea a două culori capătă multe tonuri datorită unui spectru de texturi, materiale, elemente și forme. 

Related Posts