Această casă de epocă combină stilul meșteresc cu o atmosferă de fermă

Această casă din California are un stil artizanal modest la exterior și un confort pur relaxat, cu o doză de fermă în interior. Renovarea de trei ani a acestei case din județul Orange a meritat așteptarea: a păstrat multe dintre detaliile pe care le caută fanii stilului meșter și a încorporat multe dintre noile caracteristici dorite de cumpărători.

Vândută de Better Living SOCAL, această casă se află în San Clemente, cunoscut sub numele de „Satul spaniol de lângă mare”. Zona este foarte de dorit din cauza plajelor sale de stat, a ciupercilor de gresie și a parcurilor verzi. Și, având în vedere că adevăratele case în stil meșteresc care au fost renovate sunt greu de găsit, aceasta este o adevărată bijuterie. Exteriorul ar putea părea puțin modest și modest, dar interiorul este o poveste complet diferită, care împletește elemente vechi și noi într-un design unic și confortabil pentru casă.

Casual și relaxat, camera de zi are o fereastră mare, care este un adevărat detaliu meșteresc și un șemineu de piatră, care este al doilea element major din cameră. Fiind în sudul Californiei, accesoriile din cameră sunt în mod adecvat sud-vest, dar nu atât de mult încât să pară tăietoare de biscuiți. Decorul atrage, de asemenea, suficiente elemente naturale pentru a-l face să se simtă puțin rustic. Camera este ancorată de un covor stresat care se împerechează bine cu canapeaua din piele. Sub covor, o pardoseală din lemn cu aspect natural străbate întreaga zonă principală.

Bucătăria spațioasă a fermei încorporează doar suficiente elemente rustice pentru a înmuia aspectul nou strălucitor al altor părți. În afară de insulă accentuată cu lemn recuperat, punctul central al bucătăriei este gama luxoasă Wolf, cu detalii luxoase, cum ar fi umplutura de ghiveci și hota profesională. Mai mult, amestecarea și potrivirea finisajelor fac spațiul mai interesant, inclusiv blatul negru de pe dulapurile laterale și blatul alb de pe insula centrală. Dulapul alb, unele rafturi deschise și țiglă de metrou completează spațiul elegant.

Capătul îndepărtat al bucătăriei include un birou pentru gestionarea casei și suficient spațiu de depozitare pentru necesități. Corpul de iluminat dedicat este o caracteristică adesea trecută cu vederea pentru un birou de bucătărie. Împotriva peretelui, o masă cu frunzele îndoite servește drept bufet care poate fi rapid și ușor apăsat în serviciu ca spațiu suplimentar de masă pentru petreceri și întruniri.

Dormitorul matrimonial spațios are o mulțime de lemn recuperat. De la tavanul cu grinzi gri până la patul cu platformă personalizat, lemnele au o varietate de culori și stiluri, adăugând interes rustic camerei cu pereți albi. Pervazul care trece de-a lungul tavanului permite proprietarilor de case să afișeze accesorii de decor care altfel s-ar putea să nu aibă o locuință din cauza tuturor ferestrelor și ușilor mari. Un șezlong shabby chic și piese ocazionale creează o zonă de relaxare confortabilă vizavi de pat. Pentru a economisi spațiu și a continua stilul fermei, în locul unei uși tradiționale se folosește o ușă glisantă de hambar.

Într-una dintre cele mai creative părți ale renovării, cărămizile recuperate au fost feliate individual pentru a forma bucăți subțiri de furnir și aplicate pentru a crea un perete de cărămidă albă. A fost încorporat ca element de design și apoi a continuat în toată baia. Cărămida roșie vopsită aflată în dificultate acoperă un perete parțial lângă toaletă și suporturile raftului, creând o senzație super vintage care se potrivește cu atmosfera generală a casei. Vanitățile duble sunt plasate una față de cealaltă în loc să fie într-un mod liniar, iar cele două chiuvete sunt în stil fermă, ceea ce se face mai rar în baie. Atingerile rustice, cum ar fi corpul de iluminat cu bec gol, oglinzile încadrate în lemn recuperat și piesele refăcute, precum scaunul de la vanitate, fac baie să iasă în evidență.

Vestiarul este singurul loc care este mai contemporan. Sertarele încorporate înseamnă că nu este necesar un sifonier pentru dormitor și o mulțime de rafturi suspendate și depozitare pentru cizme fac din acest un dulap super funcțional. Candelabrul de epocă este o atingere plăcută, iar sertarele de dulapuri pentru un pălărie sunt doar adăugarea rustică potrivită.

Al doilea dormitor este ceva mai eclectic, cu câteva vâsle pentru bărci și un ventilator de tavan simplificat, ca elemente de decor. Cel mai neobișnuit element din acest dormitor este patul cu seturi înalte, care are o tăblie de răchită. Baza de dedesubt este alcătuită din căsuțe cu pubele mari din răchită care dețin o mulțime de îmbrăcăminte și licență. Un îmbrăcat în oglindă retro reflectă covorul și alte elemente ale camerei și luminează spațiul.

A doua baie are, de asemenea, un aspect foarte diferit de baia principală. Aceasta este dominată de piatră, care formează nu numai peretele dușului, ci și faianța de pe peretele băii din spatele toaletei. O chiuvetă mare pentru vase este de asemenea făcută din piatră. Sunt incluse elemente de decor similare, cum ar fi corpul de iluminat cu bec gol, dar lemnul care încadrează oglinda este lustruit și nou, nu recuperat.

Curtea din spate are două niveluri, iar cel de jos este un spațiu primordial pentru distracție. A fi situat în California înseamnă că o mare parte din activitățile de câștig, de luat masa și de petrecere a timpului liber se fac în aer liber o bună parte a anului. Acest spațiu are tot ce v-ați putea dori, de la o bucătărie în aer liber cu o peninsulă de bar, un focar central cu gaz și o zonă de luat masa. Suprafețele de amenajare a teritoriului și cele exterioare sunt ușor de îngrijit și adecvate mediului înconjurător, cu cactuși, plante deșertice și ierburi care prezintă un rol proeminent, la fel cum atinge ferma.

Plantările de-a lungul pasarelei până la intrarea în casă sunt, de asemenea, adecvate climatului uscat din regiune, ceea ce înseamnă că paturile de grădină sunt ecologice, precum și cu întreținere redusă. Diferitele plante se potrivesc, de asemenea, stilului casei și aleei de piatră.

Related Posts